GALERIE FOTO Casă nouă pentru PricewaterhouseCoopers

GALERIE FOTO Casă nouă pentru PricewaterhouseCoopers
Compania de consultanţă şi audit PricewaterhouseCoopers (PwC) şi-a inaugurat joi seară noul sediu de la Cluj-Napoca, amplasat în clădirea de birouri Maestro Business Center.
“Iniţial stăteam într-un sediu pe Victor Babeş, dar am crescut şi nu am mai încăput, aşa că am decis să ocupăm etajele 8 şi 9 de la Maestro Business Center”, a declarat Jeorg Wiederhold, asociat în cadrul PwC România, responsabilul biroului din Cluj.

“Suntem în România deja de 20 de ani şi la Cluj de peste 10 ani. Am devenit mai abili, mai informaţi, mai profesionişti, iar prezenţa noastră la Cluj demonstrează că spiritul ardelean se îmbină cu cel german”, a spus Vasile Iuga, country managing partener pentru România şi Balcani.

Reprezentanţii companiei de consultanţă au atras atenţia invitaţilor că în acest an vor trebui să facă faţă atât numeroaselor schimbări fiscale decise de autorităţile de la Bucureşti, cât şi provocărilor generate de reducerea costurilor şi reorganizărilor specifice acestei perioade de criză.

Biroul din Cluj al PwC are 50 de angajaţi, iar la nivel naţional grupul american dispune de 600 de salariaţi. Printre clienţii biroului clujean ai PwC se numără Nokia România, Emerson, Office Depot, Agressione, Electrogrup, Ursus Breweries sau EnergoBit.

La ceremonia de la Maestro Business Center au participat reprezentanţi ai unor instituţii şi autorităţi locale, printre care primarul Sorin Apostu, precum şi oamenii de afaceri Dorel Goia, Ovidiu şi Carmen Turcu, Vasile Vita, Iosif Pop, Dan Danci, Teofil Mureşan, Sorin Dan, Monica Ion, Anton Ionescu.
Comenteaza