Foto Garsonieră din Cluj, aspru criticată: „Zici că a stat o turmă de boschetari/„Îți dau chiria pe o lună ca să-i dai foc”

Când vine vorba de închirieri în Cluj-Napoca, raportul calitate-preț lasă de dorit de foarte multe ori. La fel și in cazul aceastei garsoniere de 230 euro/lună de pe strada Pasteur (Zorilor), care a fost aspru criticată pentru starea în care se prezintă.

Unii proprietarii de apartamente din „orașul „de cinci stele” Cluj-Napoca nu se opresc din a surprinde cu prețurile cerute pentru condițiile oferite, spre deosebire de alții, care închiriază gratuit o casă. Este și cazul unui anunț de pe un grup de chirii din Cluj-Napoca, unde un individ și-a postat garsoniera spre a fi închiriată.

Garsonieră din Cluj luată la puricat pe Facebook: „Zică că a stat o turmă de boschetari/Sunt condiții mai bune la pușcărie”

„Dau în chirie garsonieră în Zorilor, str. Pasteur, et. 1, preț 230 euro”, se arată în anunțul de pe grupul de Facebook.

După postarea proprietății spre închiriere pe platforma de socializare, au apărut și un val de comentarii negative, oamenii criticând dur mai multe aspecte ale garsonierei.

„Parcă au stat boschetari acolo/Condiții mai bune la pușcărie”

„(...) poți să-ți dai apartamentul de cap! Zici că or stat o turma de boschetari acolo. (...) apartamente/grasoniere. Chiar nu aveți un pic de rușine? Dacă scoateti așa ceva spre închiriere, nu vreau să-mi închipui în ce condiții stați acasă. Voi și prietenii gândacii”, a comentat Ionuț Mija.

Există și comentarii mai dure decât acesta. „Sunt condiții mai bune la pușcărie”, scrie Eduard Penescu sau „Mai lipsea o cameră de gazare”, spune Loredana Giță.

„Îți dau chiria pe o lună ca să-i dai foc”

Un internaut îi oferă chiria pe o lună de zile propriatarului doar ca să cumpere benzină pentru a-și încendia apartamentul. „Îți dau 230€ să cumperi benzină și să îi dai foc”, afirmă Zigky Alex.

Un membru al grupului a criticat mocheta uzată de pe jos și „infecția totală” din garsonieră.

Garsonieră din Cluj luată la puricat pe Facebook: „Zică că a stat o turmă de boschetari/Sunt condiții mai bune la pușcărie”

„Asta e infecție totală înainte de poze trebuia măcar să faceți curat și să schimbați pătura aia vișine de pe jos”, spune Precub Silvia. De asemenea, în fotografia cu mocheta se poate observa cum geamurile vechi și ușa de la balcon, cel mai probabil au fost schimbate, însă proprietarul nu s-a mai obosit să finiseze peretele după și se vede tencuiala.

O altă femeie critică toaleta și saltelele din din cameră.

Garsonieră din Cluj luată la puricat pe Facebook: „Zică că a stat o turmă de boschetari/Sunt condiții mai bune la pușcărie”

„Toata garsoniera arată ca pe vremea împușcatului (Ceaușescu - n. red.)... începând cu baia aia unde ai suport de prosoape model 1970 și terminând cu tapetul ăla jalnic. Mi-ar fi rușine jur.... măcar saltelele par curățate asta dacă nu cumva le-ai întors pe partea cealaltă.” a comentat Pop Daniela. 

Într-adevăr, uzura accentuată a saltelelor din cameră se observă prin faptul că acestea sunt lăsate.

„Măcar ușa e contemporană”

O altă membră a grupului comentează ironic refritor la ușa de la intrare.

Garsonieră din Cluj luată la puricat pe Facebook: „Zică că a stat o turmă de boschetari/Sunt condiții mai bune la pușcărie/Dă-i foc”

„Măcar ușa de la intrare e contemporană cât de cât”, a spus Raluca-Ioana Nemeș.
 

 
 

 

 

Comenteaza