Germanii de la Bosch vor face interviuri direct în fabrică la Jucu

Germanii de la Bosch vor face interviuri direct în fabrică la Jucu
Fabrica din Tetarom III a demarat producția în anul 2013 | Foto: Bosch

Grupul industrial german va demara o acțiune de recrutare de ingineri și de operatori cu ocazia extinderii portofoliului de produse de la fabrica sa din parcul industrial Tetarom III.

Interviurile vor fi demarate chiar în incinta fabricii, în 13 aprilie, pentru posturi ca operatori asamblare finală, procese automatizate, roboți industriali sau calitate, gestionari, distribuitori de material, tehnicieni mentenanță.

De asemenea, odată cu extinderea portofoliului de produse și a proiectelor de industrie 4.0, compania va deschide poziții pentru ingineri de planificare producție, responsabili pentru gestionarea lansării proiectelor, programatori de echipamente automate de comandă și control, programatori C#.

La Jucu, Bosch produce unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto, din domenii precum asistență la condus și siguranţă şi confort. Pe de altă parte echipa de specialiști va fi mărită pentru instruirea celor 80 de elevi înscriși în programul Școala Duală Bosch, deschis în 2013.

Pe partea de educație, Bosch susţine tinerii absolvenţi prin programe precum Junior Managers - tineri viitori manageri, şi Working Student - internship plătit, în care sunt implicaţi 350 de studenţi. În centrul de training din campusul Bosch, inaugurat în 2017, destinat pregătirii elevilor în sistemul educaţional dual și dezvoltării profesionale şi personale a angajaţilor au avut loc anul trecut 300 de sesiuni.

Compania colaborează cu Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca pentru profilul electromecanică, cu Liceul Teologic Reformat pentru electronică și automatizări și Colegiul Tehnic Energetic Cluj-Napoca pentru electricieni. Grupul este prezent pe piaţa din România cu 7.000 de angajaţi în cinci entităţi. În 2017, Bosch a înregistrat în țara noastră vânzări de 416 milioane de euro.

Pe lângă centrul de cercetare-dezvoltare din Cluj-Napoca şi unităţile sale de producţie de soluţii de mobilitate din Jucu şi Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnologie industrială la Blaj şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri în Timişoara.

La Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele de soluţii de mobilitate, iar o filială a BSH Hausgeräte este activă pe piaţa electrocasnicelor. Principalii concurenți de pe piața automotive din România sunt Continental (cotă de 7,90%), Autoliv (7,51%), Takata (5,2%), Hella (5,24%), Robert Bosch (4,38%), potrivit portalului financiar Termene.ro.

Grupul Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, are 410.000 de angajaţi. Conform cifrelor preliminare, compania a generat vânzări de 77,9 miliarde de euro în 2018. Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele 440 de filiale şi companii regionale din 60 de ţări.

Comenteaza