Grupul clujean BT va investi în afacerile locale cu potențial

Grupul clujean BT va investi în afacerile locale cu potențial

Divizia de investiții a grupului financiar de la Cluj a intrat în inițiativa ROCA pentru a oferi soluții de capital, parteneriat și management întreprinderilor mici și mijlocii (IMM) românești cu viitor valid, dar care traversează un moment dificil.

Inițiativa grupează companii și mari antreprenori locali precum BT Investments Cluj, PIF Industrial (grupul Dedeman), Dan Șucu (Mobexpert), Theodora Popa (Transavia), Adolf Bâclea, Cristian Ludovic Pop (Animax), Vetimex (familia Korponay), Impetum Investments (divizia de investiții a CITR).

Recent, ROCA Investments a intrat în acționariatul brandului de produse lactate Artesana Tecuci, cu scopul de a susține construirea și dotarea unei noi fabrici de lactate care va tripla capacitatea de producție, printr-o investiție de 4,6 milioane de euro.

Firmele sprijinite de până acum de ROCA sunt Frigotehnica (deținută 100%), BICO Industries Piatra Neamț (24%), Romcargo Maritim (60%), RDF Arad (40%), Electroplast Aiud (60%), Mecanex Botoșani (30%), Piscicola Satu Mare (30%) și Yellow.Menu (30%).

ROCA Investments și-a propus să contribuie la dezvoltarea calitativă, la consolidarea mediului economic național și la prosperitatea României. Viziunea ROCA se bazează pe parteneriat și vizează sinergii între businessurile proprii, valoare adaugată și impact în economie.

Comenteaza