Grupul Iulius a ajuns la trei clădiri operaționale la Cluj

Grupul Iulius a ajuns la trei clădiri operaționale la Cluj
Complexul comercial din cartierul clujean Gheorgheni

Gruparea de firme înființată de antreprenorul Iulian Dascălu a devenit cel mai mare dezvoltator de proiecte mixte din România, cu un portofoliu operaţional de 300.000 mp de spaţii de retail şi 146.200 mp de spaţii office clasa A.

Acesta a transformat conceptul de centru comercial într-o reţea formată din patru shopping mall-uri regionale (Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Suceava). Palas Iaşi este primul proiect mixt de acest fel din țară, iar Iulius Town Timişoara, din vestul ţării, potrivit Business Magazin.

În 2008, grupul Iulius a început expansiunea şi pe segmentul office, unde s-a extins la nivel naţional cu brandul United Business Center.

Acum Iulius se află în topul naţional al companiilor care dezvoltă şi operează clădiri de birouri clasa A, cu un portofoliu care cuprinde 12 clădiri operaţionale (șase clădiri la Iaşi, trei la Cluj-Napoca, trei la Timişoara), cu o suprafaţă totală închiriabilă de 146.200 mp.

Dascălu are în vedere proiecte în derulare de 1 miliard de euro, dar și o investiție gigant, în capitală, care se anunţă a fi drept cel mai mare proiect imobiliar al României.

Proiectele companiei sunt lidere de piaţă la nivel regional, cu un trafic anual de 68 de milioane de vizitatori. Principalii concurenți al Iulius la Cluj, în sectorul comercial, sunt Vivo Center și Platinia.

Comenteaza