Guru mondial al leadershipului, așteptat la vară în Sala Polivalentă

Guru mondial al leadershipului, așteptat la vară în Sala Polivalentă

John Maxwell, unul dintre cei mai cunoscuți experți în leadership din lume, a confirmat că va susține, în vară, la BT Arena, o mare conferință de business.

La evenimentul „Leading from the Heart”, din 5 iunie, Maxwell își propune să ajute antreprenorii să înțeleagă cum să-și conducă eficient oamenii în noul trend pandemic. Leadership-ul promovat este orientat în jurul omului, nu al procesului sau sistemului. Ideea a fost introdusă în mediul de business de Maxwell pentru a îi determina pe antreprenori să înțeleagă că rolul lor este să își dezvolte echipele, să își servească oamenii, nu invers.

Pe lângă conferința dedicată antreprenorilor, Maxwell va avea un mesaj motivațional pentru participanții la concertul HeartBeats, unde vor interpreta trupe cunoscute la nivel mondial, precum For King and Country, câștigătoarea premiului Grammy pentru cea mai bună interpretare/melodie creştină contemporană.

Conferința de dimineață și concertul au scop caritabil: o parte din prețul biletelor va fi donată către asociații care se ocupă de copiii defavorizați. „Vor fi luate măsurile necesare pentru a asigura sănătatea participanților, cum ar fi condiționarea accesului publicului de dovada vaccinării, dovada prezenței anticorpilor sau de un rezultat negativ la un test rapid COVID-19”, au precizat organizatorii.

Cu ajutorul companiilor sale, Maxwell a format șase milioane de lideri la nivel mondial. Cărțile sale au fost vândute în 33 de milioane de exemplare și au fost traduse în 70 de limbi. Acesta a susținut traininguri pentru numeroase companii din Topul Fortune 500, pentru președinți de țări și antreprenori din 185 de state.

loading...
Comenteaza