Video Foto Hornbach la Cluj-Napoca: Drive In, servicii de montare cu garanţie, case express, self-scan şi acces cu animalele de companie

A fost inaugurat primul magazin Hornbach din Cluj-Napoca, al optulea din România. Retailerul de materiale de construcții și grădinărit îşi va deschide însă porţile pentru clienţi joi, 15 iulie 2021, pe strada Strada Plevnei, nr. 1-7.

Magazinul de la Cluj-Napoca are o suprafață de 23.000 de metri pătrați și este amplasat pe un teren de aproximativ 4,1 hectare, pe strada Plevnei. Aceasta cuprinde zone speciale, precum zona de Grădină și ZOO și cea de Drive In. De asemenea, clienţii magazinului dispun de 335 de locuri de parcare. Investiţia se ridică la suma de 27 milioane de euro, sumă ce include şi stocul iniţial de marfă. 

La inaugurarea oficială a magazinului de la Cluj a participat Mugurel-Horia Rusu, directorul general al Hornbach România, care a explicat că oraşul a fost ales de către concern pentru expansiune datorită evoluţiei economice pozitive şi a potenţialului constant de atragere de fonduri europene, dat şi pentru zonele limitrofe care se află în plină dezvoltare. Un mesaj de felicitare a transmis şi Albrecht Hornbach, CEO al magazinului german DYI Hornbach din 1998 şi președinte al holdingului grupului din 2001. Nu în ultimul rând, la eveniment a participat şi edilul Emil Boc, care a mulţumit reprezentanţilor companiei pentru locurile de muncă nou create în municipiu.

Hornach vine la Cluj-Napoca cu câteva noutăţi pentru clienţi: zona Drive-in, cu un orar prelungit decât cel al magazinului, servicii de montaj de la firme partenere specializare, care oferă şi garanţie de 2 ani de zile, case express (case unde clienţii şi scanează şi plătesc singuri cumpărăturile), acces nelimitat pentru animalele de companie (dată fiind zona dedicată ZOO), şi acces și la serviciul de self-scan: prin simpla instalare a aplicației mobile Hornbach, clienții își vor putea scana singuri produsele, iar apoi vor plăti rapid, cu ajutorul codului QR generat automat, la casele de marcat.

Hornbach Cluj-Napoca:

  • 23.000 de metri pătrați însumează suprafața totală a magazinului 
  • 6.900 de metri pătrați reprezintă suprafața Drive In-ului, acolo unde clienții pot găsi toate materialele necesare construcției unei case sau realizării unui proiect de orice tip: izolații, gipscarton, ciment, șape, mortare, adezivi, tencuieli, țiglă metalică, ceramică sau din beton, panouri sandwich, sisteme pluviale, canalizare, cărămidă, BCA, coșuri de fum, pavaje, betoniere, lemn pentru construcții și multe altele.
  • 5.200 de metri pătrați este suprafața departamentului Grădină. Zona este amplasată atât în interiorul, cât și în exteriorul halei centrale a magazinului.
  • Peste 2.000 de pești din 200 de specii diferite, dar și alte viețuitoare acvatice - broaștele țestoase, plantele acvatice, crabii, melcii, creveții și racii - se află în zona de acvaristică.
  • Aproximativ 55.000 de produse vor fi permanent în stoc în noul magazin, cu alte 29.000 de produse disponibile la comandă.

Magazinul de pe Strada Plevnei, nr. 1-7, Cluj-Napoca,va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 08.00 - 21.00 şi duminica, de la 08.00 la 19.00, iar zona Drive-in va funcţiona de luni până sâmbătă, între 07.00 şi 21.00, iar duminica, de la 08.00 - 19.00. 

Comenteaza