Hotelul Caro din București și-a adus manager din Cluj

Hotelul Caro din București și-a adus manager din Cluj
Zsolt Makkai a introdus conceptul Drink after Work la Cluj-Napoca

Fondatorul mișcării Drink after Work la Cluj, Zsolt Makkai, se va ocupa de acum înainte de marketingul hotelului recent modernizat din București.

Zsolt Makkai este noul director de marketing al Caro Hotel, una dintre unitățile de turism hotelurile cu tradiție din nordul capitalei, care a finalizat în cursul anului trecut prima etapă a unui amplu proces de modernizare, conform portalului Trends HRB.

Clujean de trei generaţii, Makkai şi-a început cariera în 1996, la Radio Sonic, continuând din 1998 la agenția de turism specializată în incoming Maya Tour Operator pe specializarea business & conference tourism timp de opt ani.

Activitatea sa include 500 de conferinţe organizate. Începând cu 2007, timp de opt ani, a fost implicat în industria de achiziţii şi fuziuni de firme, cu tranzacţii pe piața din Europa Centrală și de Est.

Ulterior, s-a ocupat de o serie de proiecte de marketing și comunicare cu elemente de networking, dezvoltând concepte şi lucrând cu clienţi din hoteluri, restaurante, catering şi servicii, platforme de comunicare şi strategii de marketing.

„Marketingul în turism este la început de drum, deşi aparent de mult timp se vorbeşte despre comunicare şi promovare în acest domeniu. Focusul trebuie să fie pe produsul turistic şi pe scopul propus, având la baza analize şi studii realizate în timp real”, susține Zsolt Makkai.

Caro Hotel, clasificat la 4*, este o afacere de familie deținută de familia Lazăr. Acesta este situat într-un complex de clădiri industriale de patrimoniu pe locul fostei Fabrici Naţionale de Glucoză. Prima etapă de renovare a acoperit 4.200 mp (85 de camere și holurile) și a costat trei milioane de euro.

Etapa următoare de modernizare va avea loc în 2019 și va presupune renovarea și redecorarea unor săli de conferință din cadrul complexului, realizarea unei recepții mai mici și refacerea restaurantului cu specific românesc.

Comenteaza