Hotelul din Ardeal care ANULEAZĂ toate rezervările turiștilor austrieci

Hotelul din Ardeal care ANULEAZĂ toate rezervările turiștilor austrieci
| Foto: https://www.facebook.com/elisabetahotel/

Un hotel din Ardeal a anunțat că va anula toate rezervările efectuate de turiștii austrieci, ca reacţie la blocarea României în spaţiul Schengen de către Austria. 

După ce guvernul din Austria a blocat intrarea României în spațiul Schengen, românii au început boicotarea produselor şi firmelor austriece. Pe lânga cetățenii simpli, o serie de firme au anunțat întreruperea relațiilor comerciale cu partenerii austrieci sau cu clienții austrieci.

Astfel, atât persoane fizice cât și companii și-au închis conturile la băncile austriece din țara noastră sau au evitat să mai alimenteze la benzinăriile cu capital austriac. Dacă românii și-au anulat vacanțele la schi în Austria și au ales în loc Italia sau Bulgaria, iată că nici unii dintre turiștii austrieci care plănuiau să viziteze România nu vor mai putea face asta, transmite stiridiaspora.ro

Un hotel din Alba Iulia a anunțat pe Facebook că a anulat rezervările făcute de turiștii din această țară și că nu va mai accepta plata cu carduri emise de către instituțiile bancare austriece.

"Cu părere de rău pentru cetatenii austrieci care nu impartasesc mitocania cancelarului austriac Karl Nehammer, conducerea Hotelului ELISABETA Alba Iulia, informeaza turistii austrieci si cele peste 200 de agentii de turism din tara si din strainatate cu care are incheiate contracte de colaborare:
- incepand cu data de 01.01.2023, nu va mai onora nicio cerere de rezervare pentru turistii austrieci pe o perioada nedeterminata
- nu va mai accepta plata cu carduri emise de catre institutiile bancare austriece!
Recurgem la aceste masuri in semn de protest fata de votul negativ al Austriei pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen", este mesajul hotelului

Mulţi îi felicită pentru demers: "Orice societate comercială are dreptul de a-și selecta clienții. Felicitări, pentru demers", însă au fost acuzaţi de discriminare faţă de cei care sunt nevinovaţi în jocurile politice înalte. Conducerea Hotelului Elisabeta răspune acuzaţiilor: "Nevinovaţi sunt şi şoferii români care stau zeci de ore la coadă în vămi". 

Comenteaza