IKEA și-a redeschis centrul de la Cluj

IKEA și-a redeschis centrul de la Cluj

Centrul de colectare din Cluj al IKEA România a fost redeschis după aproape două luni de la închiderea temporară preventivă.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Retailerul suedez a anunțat că își redeschide magazinele vineri, 15 mai, în conformitate cu deciziile guvernului privind relaxarea măsurilor de restricție. Magazinele din București vor fi deschise de luni până duminică, în intervalul orar 10:00-21:00.

În conformitate cu recomandările autorităților și instituțiilor relevante, cumpărăturile vor fi organizate astfel încât să fie aplicate toate măsurile de siguranță recomandate, cum ar fi distanțarea fizică, purtarea echipamentului de protecție și dezinfectarea zilnică a spațiilor.

„Suntem bucuroși să vedem că situația din regiune se îmbunătățește și că, după Zagreb și Belgrad, ne putem redeschide și magazinele din România. Le mulțumim tuturor angajaților noștri care și-au desfășurat activitatea având sarcini complet noi pentru a ne putea servi clienții într-o nouă manieră în această situație.

Ținând cont de faptul că sănătatea și siguranța oamenilor reprezintă prioritatea noastră, ne dorim să redeschidem într-un mod responsabil, în care clienții și angajații noștri să se simtă în siguranță să cumpere și să lucreze.

Vom continua să aplicăm toate măsurile și recomandările de siguranță pe care le-am urmat în perioada de închidere temporară," a declarat Violeta Neniță, IKEA Romania market manager.

Magazinul cu delicatese suedeze din capitală va fi operațional, în timp ce restaurantele, bistro-urile și locurile de joacă dedicate copiilor rămân închise până la noi directive.

Clienții vor putea utiliza serviciul de livrare a produselor direct acasă, fără contact direct, dar și pe cel cu ridicare gratuită din București a produselor comandate online. Centrele de colectare din Iași, Constanța, Timișoara și Cluj vor fi și ele deschise.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza