Ilie Năstase a lansat o colecție de vinuri la Cluj

Ilie Năstase a lansat o colecție de vinuri la Cluj

Ilie Năstase a lansat colecția de vinuri Nasty la RO-Wine Cluj. Veniturile obținute din vânzarea de bilete vor fi direcționate către sprijinirea refugiaților din Ucraina.

Potrivit ProSport, colecția de vinuri „Nasty” este produsă în ediție limitată de Domeniile Prince Matei pentru Ilie Năstase. Sunt trei vinuri ce portă amprenta Dealu Mare. Cuvee Roșu 2017: Merlot, Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră. O sticlă de „Nasty” va costa aproximativ 40 de lei, un preț ce o va face disponibilă pentru toate buzunarele

 „Personal, sunt un iubitor al vinului roșu, sec, soția preferă rosé-ul, dar pot să spun cu mâna pe inimă că toate cele trei vinuri sunt foarte bune, pe placul oricărui iubitor de vin. Iar prețul va fi unul prietenos, vinul fiind în curând disponibil în toată țara. Este un vin pe care îmi doresc să îl promovez peste tot în lume”, a declarat Ilie Năstase, cu ocazia lansării oficiale a colecției.

Ultimele afaceri nu au mers prea bine pentru „Nasty”. La începutul anului 2021, fostul lider ATP apărea la Registrul Comerțului ca asociat în 11 firme, dintre care 9 au fost închise. Singurele două care mai activau în acea perioadă erau Reims Beverage SRL (n.r. – domeniu de activitate, importul de șampanii scumpe) și Unicorn Buzz SRL (n.r. – fără domeniu de activitate), însă, potrivit Newsweek, și acestea funcționau tot pe pierdere.

Comenteaza