Imobiliarii americani de la SVN își vor deschide un birou regional la Cluj

Imobiliarii americani de la SVN își vor deschide un birou regional la Cluj

Compania americană de consultanță imobiliară SVN International Corp a anunțat că va da în funcțiune un birou regional la Cluj-Napoca.

Activitatea SVN din România va fi coordonată de către Andrei Sârbu (CEO) și Ionuț Nicolescu (partner),  consultanți cu experiență de 12 ani în imobiliare și vânzări. Compania va activa pe toate segmentele pieței imobiliare, de la comercial (birouri, retail, logistic, hotelier, terenuri și investment) la rezidențial – proiecte noi, brokeraj de credite, property management și evaluări.

”Piața imobiliară locală trece prin cea mai bună perioadă a sa din ultimul deceniu și există numeroase oportunități. Segmentul rezidențial a înregistrat în primul trimestru o scădere față de perioada similară din anul trecut însă suntem pe un plus de peste 25% față de 2017 în ceea ce privește numărul de tranzacții. Segmentul logistic trece printr-un adevărat boom, cel al spațiilor de birouri și comerciale înregistrează randamente bune iar piața de investment s-a stabilizat la 1 miliard de euro”, a declarat Andrei Sârbu, CEO SVN România.

Consultanții SVN România au vândut în ultimii ani 7.000 de apartamente noi de 500 de milioane de euro. Divizia de property management din cadrul SVN România administrează 550.000 mp de spații de birouri și 1.000 de spații comerciale.

SVN International are 200 de birouri în opt țări și regiuni (Australia, Caraibe, Coreea de Sud, Canada, Mexic, România, Rusia, SUA), cu 1.600 de consultanți imobiliari și personal administrativ. Grupul a fost implicat în 2018 în tranzacții de 12 miliarde de dolari, 62% reprezentând vânzări, iar 32%, închirieri.

Comenteaza