În ciuda războiului, economia și infrastructura din Ucraina merg ceas: „Marea majoritate a recoltelor erau în stare relativ bună”

În ciuda războiului, economia și infrastructura din Ucraina merg ceas: „Marea majoritate a recoltelor erau în stare relativ bună”
| Foto: maykal - Depositphotos.com

Chiar dacă este bombardată aproape la tot pasul de soldații ruși, Ucraina este încă funcțională din punct de vedere al infrastructurii şi agriculturii.
 

Majoritatea culturilor de cereale de iarnă din Ucraina, precum grâul de iarnă şi orzul, sunt în stare bună şi ar putea produce o recoltă bună la vară, a declarat luni Academia de ştiinţe agricole din Ucraina.

„Prin analiza viabilităţii grâului de toamnă... s-a observat că marea majoritate a recoltelor erau în stare relativ bună”, a declarat consultanţa APK-Inform, citată într-un raport al academiei, în ciuda invaziei Rusiei în Ucraina.

Oleksandr Syenkevych , primarul oraşului Mykolaiv, a publicat pentru Telegram pentru a raporta că sistemele de electricitate, apă şi încălzire din oraş funcţionează toate.

El mai scrie că transportul public funcţionează, citează The Guardian, potrivit Mediafax.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza