În prag de Crăciun, Primark deschide primul magazin din România. Ce prețuri au pe site?

În prag de Crăciun, Primark deschide primul magazin din România. Ce prețuri au pe site?
| Foto: pio3 - Depositphotos.com

Retailer-ul irlandez va inaugura primul magazin din România în București, chiar înaintea Crăciunului. Inițial plănuiau să deschidă luna trecută.

Gigantul irlandez ţintea iniţial să deschidă primul magazin local în noiembrie, iar al doilea în decembrie, însă are probleme în a găsi personal. Doar pentru o unitate, retailerul are nevoie de aproape 300 de oameni, potrivit ZF

Deschid înainte de Crăciun pentru vânzări mai bune

Retailerul de modă Primark va deschide primul magazin din România pe 15 decembrie, urmând să prindă astfel peri­oada sărbătorilor de iarnă, cea care rotun­jeşte puternic vânzările actorilor din co­merţ, indiferent de tipul său. Moda nu face excepţie.

Această primă unitate, ce va fi amplasa­tă în centrul comercial ParkLake, ar fi tre­buit să se deschidă în noiembrie. Întârzierea a fost cauzată de faptul că irlandezii nu au găsit la timp oa­menii necesari, mai arată sursa citată.

A fost lansat și site-ul oficial Primark pentru România: https://www.primark.com/ro/ 

O pereche de blugi pentru bărbați pornește de la 80 de lei și pot ajunge până la 100 de lei, iar tricourile și bluzele între 15-60 de lei. La femei, blugii costă între 65-100 de lei.

 

 

 

Comenteaza