Încă o aplicație de taxi și ridesharing în Cluj. Nu percepe tarif dinamic

Încă o aplicație de taxi și ridesharing în Cluj. Nu percepe tarif dinamic

Clever a devenit Free Now, parte din grupul internațional de mobilitate urbană “Now”, lansat de Daimler și BMW în luna februarie a acestui an. Aplicația este disponibilă acum și în Cluj. 

Cu Free Now, primii 100.000 de pasageri din Cluj călătoresc gratuit folosind codul promoțional Ride.Cluj, iar cei care aleg să facă plata prin card au reducere de 50% pentru toate cursele de ridesharing. Pentru a folosi Free Now, pasagerii trebuie să descarce aplicația și să-și creeze cont. 

Astfel, clujenii pot călători cu numai 5 lei pe o distanță de aproximativ 5 kilometri, cât au parcurs în medie anul trecut într-o cursă cu Clever, în condițiile în care valoarea medie a unei călătorii a fost de 15 lei. Peste 4,3 milioane de curse au fost comandate în 2019 în Cluj prin Clever, prima aplicație de taxi și ridesharing disponibilă în oraș și prima opțiune de mobilitate a clujenilor. 

Pentru toate cursele, indiferent dacă sunt de Taxi sau Ride, Free Now oferă opțiunile de plată cash sau card în aplicație și nu percepe tarif dinamic, indiferent de perioada anului sau de momentul zilei, de vreme, de condițiile de trafic sau de cererea și oferta de mașini. 

Comenteaza