Încă un politician rămâne fără permis. Ilie Bolojan, pieton 3 luni. Ce viteză avea

Încă un politician rămâne fără permis. Ilie Bolojan, pieton 3 luni. Ce viteză avea

Președintele Consiliului Județean (CJ) Bihor a rămas fără permisul de conducere după ce a fost surprins de polițiștii rutieri din Satu Mare, în timp ce conducea cu o viteză ilegală.

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a rămas din nou fără permis de conducere, pe care Poliția Rutieră Satu Mare i l-a suspendat după ce a fost depistat cu o viteză mai mare de 50 km/h peste limita legală pe un drum național din județul vecin.

Bolojan a fost prins pe DN 19 între Carei și Satu Mare în cursul zilei de sâmbătă, 14 ianuarie, în timp ce rula cu peste 120 km/h, la volanul mașinii de serviciu, potrivit ebihoreanul.ro.

Bolojan și-a recunoscut vina / Cât a plătit amendă

Ilie Bolojan și-a recuoscut ulterior greșeala și a afirmat faptul că a circulat cu viteză prea mare

Mergeam la Satu Mare, la o întâlnire cu președinții consiliilor județene Satu Mare și Maramureș, iar într-o zonă înainte de Carei, în afara localității, unde drumul este în linie dreaptă și este instituită o restricție de viteză de 70 km/h, am intrat cu viteză prea mare”, a recunoscut Bolojan contactat de ebihoreanul.

Întrebat ce viteză avea, concret, liberalul a spus că nu s-a uitat în procesul-verbal, decât la suma pe care o avea de achitat drept amendă.

M-am grăbit să plătesc amenda în 24 de ore, 665 lei”, a spus șeful CJ Bihor.

Ce viteză avea șeful Consiliului Județean Bihor

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, circula cu o viteză de peste 130 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă admisă de 70 km/h şi a rămas fără permis pentru 90 zile, potrivit unei informări transmise de Biroul de presă al Poliţiei Satu Mare, la solicitarea BIHOREANULUI.

„La data de 14 ianuarie a.c., în timp ce desfășurau activități de combatere a nerespectării regimului legal de viteză, polițiștii rutieri din Satu Mare au surprins un conducător auto care circula cu viteza de 138 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă admisă de 70 km/h, în proximitatea municipiului Carei.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.305 lei, fiind aplicată totodată și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile”, au transmis la IPJ Satu Mare, potrivit presasm.ro.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza