Începe programul "Litoralul pentru Toți". Cât costă o noapte de cazare la mare

Începe programul "Litoralul pentru Toți". Cât costă o noapte de cazare la mare

Peste 30 de hoteluri de la malul mării s-au înscris în programul "Litoralul pentru toți". Federația Patronatelor din Turismul Românesc anunță că prețurile sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon.

Programul Litoralul pentru Toți a ajuns la ediția cu numărul 40 și începe duminică, iar în program sunt înscrise 33 de unități de cazare, cu un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare, la categorii de la 2 la 4 stele.

Până în 19 iunie, românii pot petrece un sejur pe litoralul românesc în extra-sezon, cu tarife pornind de la 34 de lei pe noapte de persoană. La fel ca în anii precedenți, pachetele turistice pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

„Recomandăm turiștilor să-și facă vacanțele pe litoralul nostru și în extrasezon. Au toate motivele: plajele și stațiunile nu sunt aglomerate, vremea este foarte frumoasă și, poate cel mai important argument, prețurile sunt mult mai mici decât în lunile iulie și august”, afirmă Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Cel mai ieftin pachet pentru o noapte de cazare fără mic dejun începe de la 34 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopți de cazare.

Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masa all-inclusive, tarifele încep de la 160 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 3 nopți de cazare.

Începe programul "Litoralul pentru Toți". Cât te costă o noapte la mare

Comenteaza