Iniţiativele de dezvoltare ale NTT Group. "Piaţa globală este într-o schimbare accentuată, cu progrese majore în inovarea tehnologiei"

Iniţiativele de dezvoltare ale NTT Group. "Piaţa globală este într-o schimbare accentuată, cu progrese majore în inovarea tehnologiei"

Grupul Nippon Telegraph and Telephone (NTT), din care face parte și compania clujeană NTT DATA Romania, a anunţat astăzi viitoarele iniţiative de dezvoltare a business-ului global.

Piaţa globală este într-o schimbare accentuată, cu progrese majore în inovarea tehnologiei; contextul de a crea noi modele de business şi extinderea alertă a competiţiei în inovaţie au condus la creşterea nevoii clienţilor pentru transformarea digitală. NTT Group va derula mai multe iniţiative pentru a genera valoare adăugată în ansamblu şi pentru a creşte prezenta grupului pe piaţa globală.

Devenind parte a noului grup, NTT DATA va avea mai multe oportunităţi de creştere a business-ului decât înainte. Va fi mai facil pentru NTT DATA să genereze colaborări sub umbrela noului grup, cu alte companii din cadrul NTT Group, beneficiind de proiectele diviziei globale R&D a grupului. 

În calitate de membru al NTT Group, NTT DATA va rămâne o companie listată la bursă şi îşi păstrează brand-ul şi managementul independent, maximizând astfel valoarea companiei. În acord cu viziunea grupului “Trusted Global Innovator”, NTT DATA va dezvolta noi paradigme şi valori împreună cu clienţii săi şi va contribui la dezvoltarea unei societăţi armonioase şi prospere.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza