Internship-ul plătit cu 550 de euro la Cluj. Topul celor mai bune salarii pe timp de vară

Internship-ul plătit cu 550 de euro la Cluj. Topul celor mai bune salarii pe timp de vară
| Foto: Goodluz - Depositphotos.com

A venit vara, iar printre cele mai bine plătite locuri de muncă sezoniere, este și cel de tip summer internship în cadrul departamentelor calitate, logistică, inginerie, IT și resurse umane. Managerii de hotel au cele mai mari salarii, iar salvamarii cele mai mici.

Odată cu începutul verii, românii caută locuri de muncă pentru perioada verii. Recrutarea pentru poziții sezoniere a început devreme anul acesta, a declarat Ana Vișian, marketing manager al platformei BestJobs, pentru Economedia. Încă din luna mai compania a început să observe o creștere a numărului de joburi specifice perioadei estivale, după ce volumul total de oferte de muncă active pe BestJobs a atins un nou record pe piața muncii, de 42.000, potrivit unui comunicat de presă, citat de economedia.ro.

Cele mai multe astfel de joburi se regăsesc în Constanța, internațional în țări precum Grecia, Malta, Germania sau Franța, dar și oferte de angajare la hoteluri și pensiuni din zona de munte, la noi în țară. Din categoria joburilor sezoniere, se remarcă în special cele din HoReCa: personal hotelier, ospătari, bucătari, manageri de hoteluri și de restaurante”, precizează Ana Vișian, marketing manager BestJobs.

Topul locurilor de muncă pe timp de vară

1. Manager Hotel – 1.100 – 1.400 euro

2. Manager restaurant – 1.000 – 1.200 euro

3. Personal croaziere pe Rin, Ron, Main, Dunăre – 1.000 – 2.000 euro/lunar

4. Personal restaurant – 450 – 890 euro (Jupiter)

5. Merchandiser Sezonier în Constanța – 500 – 800 euro

6. Salvamar – 500 – 700 de euro (Constanța)

7. Lucrător comercial sezonier – 500 – 600 euro

8. Summer Internship în cadrul departamentelor calitate, logistică, inginerie, IT și resurse umane – 500 – 550 euro (Cluj și Timișoara).

Comenteaza