Investiţie de 5,5 milioane de euro în Cluj pentru construirea unui hotel

Investiţie de 5,5 milioane de euro în Cluj pentru construirea unui hotel
| Foto: https://ibis-styles-barcelona-city-bogatell.hotelbcn-barcelona.com/

Un antreprenor din Cluj investeşte 5,5 mil. euro în construirea unui hotel care va fi deschis în 2025 sub brandul ibis Styles. Acesta va fi primul hotel din Cluj din portofoliul Accor.

Familia Ambrus din Cluj investeşte 5,5 mil. euro în construirea unui hotel care va fi deschis în 2025 sub brandul ibis Styles, transmite zf.ro. Grupul hotelier a încheiat un acord de management cu compania Amera Group, controlată de familia Ambrus, iar Hotelul ibis Styles va fi primul hotel din Cluj din portofoliul Accor. 

Familia Ambrus, care are afaceri în domeniul imobiliar din Cluj, in­ves­teşte 5,5 milioane euro în construirea unui hotel care urmează să fie deschis în trimestrul al doilea din 2025 şi va purta brandul ibis Styles, o marcă din portofoliul grupului internaţional hotelier Accor.

Deşi familia Ambrus are afaceri în domeniul imobiliar, Adam Ambrus, acţionarul firmei Amera Group, spune că a ales să investească în turism pentru diversificarea porto­foliului.

„Din studii, ne aşteptăm să avem un grad mediu de ocupare de 80%, să creştem poten­ţialul zonei prin dezvoltarea proiec­tului, să creăm facilităţi de cazare moderne şi în această zonă a oraşului şi să in­tro­ducem brandul ibis Styles în Cluj“, spune pentru ZF Adam Ambrus.

Comenteaza