iQuest estimează afaceri de peste un milion de euro pentru divizia de aplicaţii mobile

iQuest estimează afaceri de peste un milion de euro pentru divizia de aplicaţii mobile
iQuest, una dintre cele mai puternice companii clujene din sectorul IT se aşteaptă, în acest an la o creştere cu 20% a cifrei de afaceri precum şi la o creştere a profitului.



Compania clujeană iQuest estimează în acest an afaceri de peste un milion de euro pentru divizia de aplicaţii mobile, şi de 13 milioane de euro pentru întregul grup, în creştere cu 20% faţă de anul trecut, se arată într-un comunicat al societăţii. “Vânzările generate de aplicaţiile pentru mobile vor reprezenta în 2011 aproximativ 10% din business-ul iQuest, în creştere semnificativa faţă de anul trecut”, a declarat Cornelius Brody, CEO iQuest.

Recent iQuest a reuşit să lanseze aplicaţii iPhone, iPad şi Android pentru Banca Transilvania dar şi pentru Jaguar, pentru a celebra 75 de ani de existenţă a mărcii britanice de autoturisme.
“Clienţii noştri sunt în principal companii deschise noilor tendinţe de comunicare şi în prezent suntem implicaţi în proiecte pentru companii din domeniul auto, media sau retail”, a mai precizat Brody.

Per ansamblu, pentru acest an, iQuest estimează o creştere a cifrei de afaceri cu 20%, la peste 13 milioane de euro.“Am încheiat anul 2010 cu o cifră de afaceri de 11 milioane de euro şi ţinând cont de obiectivele strategice pentru următoarea perioadă, în 2011 estimăm o creştere a cifrei de afaceri cu aproximativ 20%.”, a explicat directorul iQuest.

Compania iQuest deţine la ora actuală două centre de dezvoltare software, la Cluj-Napoca şi la Braşov, şi peste 330 de angajaţi.
Comenteaza