Foto Își revin la viață localurile Clujului. VEZI cum și-au amenajat terasele

Își revin la viață localurile Clujului. VEZI cum și-au amenajat terasele
Își revin la viață localurile Clujului. VEZI cum și-au amenajat terasele
Își revin la viață localurile Clujului. VEZI cum și-au amenajat terasele
Își revin la viață localurile Clujului. VEZI cum și-au amenajat terasele
Își revin la viață localurile Clujului. VEZI cum și-au amenajat terasele
Își revin la viață localurile Clujului. VEZI cum și-au amenajat terasele
Își revin la viață localurile Clujului. VEZI cum și-au amenajat terasele
Își revin la viață localurile Clujului. VEZI cum și-au amenajat terasele
Își revin la viață localurile Clujului. VEZI cum și-au amenajat terasele
Își revin la viață localurile Clujului. VEZI cum și-au amenajat terasele

Majoritatea restaurantelor din oraș încep să își redeschidă terasele, profitând de vremea în încălzire, în așteptarea clienților pierduți de la apariția coronavirusului. Și zonele interioare ale localurilor își revin la viață.

Olivo Caffe mizează pe barul său interior. “V-a fost dor de noi? Pentru că nu există cuvinte care să exprime cât de mult ne-ați lipsit. Ne-am întors - am visat să spunem aceste cuvinte!”. “Un proverb chinezesc spune că a fi o singură zi lipsit de griji înseamnă a fi pentru o zi nemuritor. Lăsați grijile deoparte și haideți pe terasa noastră. E primăvară și e frumos.

E cald și frumos afară, dar dacă doriți, puteți sta și înăuntru, pentru că am redeschis restaurantul. În bucătăria noastră nu folosim Glutamat de monosodiu (potenţiator de aromă – E621). Pentru că dorim să vă oferim preparate de calitate, ingrediente naturale și rețete sănătoase”, relatează cei de Shanghai.

Barmanii de la Beluga s-au pregătit cu limonade și vin, pe care le livrează atât pe terasă, cât și în interior. “Dacă e duminică și e zi cu soare, e și zi de ieșit pe terasă, nu crezi?”.

Restaurantul de pe Calea Turzii e mai înclinat spre poezie, iar proprietarii spun că au leac și pentru frig sau vreme urâtă pe terasă. “Vară vară, primă-vară / Te aducem la Rod iară”. Atmosferă de optimism și la cele cinci terase Marty din oraș: “Cel mai bun loc de recuperare după sărbători e la o terasă la soare”.

Vegetarienii de la Samsara, care sărbătoresc opt ani de la “nașterea” acestuia au lansat noul meniu de primăvară-vară și au pregătit celebrul decor interior, cu măslin. La Via a fost activată terasa, împreună cu un “meniu primăvăratic”.

Casa Vikingilor se oferă să le dea gurmanzilor care nu se pot abține câte un Triferment sau Metaclopramidul din partea casei, după redeschiderea restaurantului din Grigorescu. “Sperăm să țină de tura asta; oricum vă așteptăm cu brațele deschise pentru că, așa cum spuneam acum 21 de ani, am creat acest loc din plăcerea de a mânca.

Comenteaza