IT-ul din Sillicon Valley vine în Cluj. „România e alegerea naturală”

IT-ul din Sillicon Valley vine în Cluj. „România e alegerea naturală”
| Foto: The Slovanian

HTEC Group, o companie de servicii software cu activitate în SUA vine pe piața din România, în cele 4 mari orașe, printre care și Cluj-Napoca. Recent, bussiness-ul a obținut 140 de mil. dolare pentru extinderea la nivel global.

HTEC Group, companie înființată în Serbia și cu sediu în Statele Unite ale Americii, intră pe piața din România după ce a reușit să atragă o investiție de 140 de milioane de dolari pentru extindere la nivel global.

Birou la Cluj - 1000 de locuri de muncă în țară

În plan local, va crea până la 1000 de noi locuri de muncă în patru mari orașe – București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Astfel, HTEC Group introduce pe piața românească tehnologii de ultimă oră și oferă deschidere către proiecte impresionante, desfășurate alături de companii lider la nivel mondial, potrivit unui comunicat oficial, citat de start-up.ro.

Compania cu sediu în Silicon Valley și-a anunțat angajamentul de a crea oportunități captivante de dezvoltare profesională, talentul local din IT putând contribui la crearea de noi produse digitale disruptive, pentru diverse industrii, precum: Sănătate și MedTech, HighTech, Transporturi și Mobilitate Inteligentă, Retail, FinTech și Banking, Media și Entertainment, GreenTech și Energie, LabTech și ScienceTech.

România, „alegerea naturală” pentru HTEC

România este o alegere naturală în strategia de extindere a HTEC în Europa Centrală și de Sud – Est, având în vedere puterea sectorului IT, mediul concurențial, precum și pool-ul de ingineri și designeri talentați care se potrivesc perfect culturii HTEC și modului nostru de lucru.”, a menționat David Schoch, COO HTEC Group.

Înființată în septembrie 2008 în Belgrad de o echipă mică, HTEC Group are acum sediul central în San Francisco, devenind o companie globală cu birouri în Statele Unite ale Americii, Regatul Unit, Australia, Suedia și Olanda. De asemenea, în Sud-Estul Europei, HTEC Group a deschis centre de dezvoltare în care activează peste 1600 de ingineri, în țări precum: Serbia, Macedonia de Nord, Bosnia și Herțegovina, Ungaria și, începând de acum, România.

Motivată de motto-ul Art of Possible, echipa HTEC livrează excelență în inginerie pentru un spectru larg de servicii, pornind de la design și dezvoltare de produse digitale, până la inginerie sofisticată pentru o serie de domenii și industrii, incluzând aici big data, data analytics, inteligență arficială, dezvoltare de platforme, robotică și IoT. Echipa HTEC este formată din facilitatori, creativi și pionieri ce urmăresc să vină în întâmpinarea companiilor partenere astfel încât să definească și să execute propriile strategii de transformare digitală, într-un mod agil.

Recrutări în România

În România, HTEC Group recrutează activ, pe toate nivelurile de senioritate, atrăgând ingineri, dezvoltatori, manageri de proiect și de produs, designeri, experți, consultanți de business și HR.

HTEC Group este o companie globală de consultanță, software engineering și dezvoltare de produse digitale. Cu sediul central în San Francisco și birouri în S.U.A, Regatul Unit, Australia, Olanda, Suedia și Slovenia, dar și cu 16 centre de dezvoltare în care activează peste 1600 de ingineri și specialiști de produs din Sud-Estul Europei, HTEC oferă produse și platforme digitale sofisticate, pentru domenii precum Sănătate, Retail, Transport și Mobilitate, Logistică, FinTech, Energie Verde, Media și Deep Technology.

loading...
Comenteaza