Iulius Mall își dă spațiile gratuit pentru evenimente de business. După pandemie

Iulius Mall își dă spațiile gratuit pentru evenimente de business. După pandemie

Complexul comercial Iulius din Cluj-Napoca își va oferi gratuit spațiile unde se pot organiza evenimente, timp de trei luni, după ridicarea restricțiilor generate de pandemie.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Proiectele imobiliare din portofoliul Iulius vor găzdui în regim de gratuitate, timp de trei luni de la ridicarea restricțiilor, evenimente de business, educaționale, tehnologice, creative și antreprenoriale, conform Economica.net. Facilitatea se va aplica și în Iași, Timișoara și Suceava.

„În această perioadă este important să identificăm soluții și să ne sprijinim unii pe alții. Și noi resimțim efectele directe și indirecte ale pandemiei, însă trebuie să fim alături de entitățile care au avut activitatea suspendată aproape integral.

Campania aceasta reprezintă maniera prin care ne implicăm în susținerea unui segment al economiei pe care îl considerăm relevant și cu impact în dezvoltare. Avem nevoie de aceste entități pe termen lung, deci încercăm să venim cu soluții pe termen scurt”, a declarat Sebastian Mahu, Head of Asset Management Iulius.   

Compania are în portofoliu rețeaua Iulius Mall din Cluj, Iași, Suceava, dar și două ansambluri mixte – Palas Iași și Iulius Town Timișoara. Gândite ca formate integrate, proiectele includ funcțiuni de retail, office, parc și entertainment.

Printre facilitățile oferite se numără și accesul la centre de evenimente premium. În 2019, grupul a găzduit 100 de astfel de evenimente în complexele sale. Principalii săi concurenți pe segmentul comercial de la Cluj sunt Vivo și Platinia.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza