Job-ul cu denumire pompoasă, foarte căutat la Cluj. Se poate lucra de oriunde, iar leafa e pe măsură

Job-ul cu denumire pompoasă, foarte căutat la Cluj. Se poate lucra de oriunde, iar leafa e pe măsură
| Foto: Gorodenkoff - Depositphotos.com

O persoană care ocupă funcția de team lead visual content, are o remunerație lunară consistentă. Aceștia câștigă între 1.600 și 2.000 lunar.

Un angajat pe poziţia de team lead visual content are un salariu care variază, în medie, între 1.600 şi 2.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. La baza acestei poziţii se află capacitatea de a gestiona o echipă care preia idei creative şi le transformă în rezultate tangibile.

„Liderul creativ”, foarte căutat de firmele de la Cluj

În prezent, 145 de posturi vacante pentru poziţia de team lead visual content sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, Bucureşti, Braşov şi Cluj-Napoca.

Un team lead visual content are capacitatea de a gestiona o echipă care preia idei creative şi le transformă în rezultate tangibile, motiv pentru care sunt foarte importante abilităţile analitice. Candidaţii interesaţi să aplice la rolul de team lead visual content înţeleg noile abordări ale creării de conţinut creativ şi au peste doi ani de experienţă în management şi în utilizarea software-ului de design grafic (Adobe Creative Suite), precum şi experienţă dovedită în furnizarea de conţinut creativ, cel puţin în proiecte de specialitate. Oferta de joburi este mare în centrele urbane, iar salariul poate ajunge până la 2.000 de euro - Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, prime de sărbători, vouchere de vacanţă, compensare pentru telemuncă, pensie privată, tichete de masă.

 

Comenteaza