Jobul săptămânii vine de la Cluj-Napoca. Salariul este de 3500 de euro în IT

Jobul săptămânii vine de la Cluj-Napoca. Salariul este de 3500 de euro în IT

Cel mai bine plătit job al săptămânii trecute este în Cluj-Napoca, în domeniul IT. O companie locală recrutează un Quality Assurance automation engineer pentru un salariu de 3.500 de euro pe lună.

Salarii de 2.000 de euro în Cluj-Napoca

Cele mai mari salarii ale săptămânii trecute, în jur de 2.000 de euro, se regăsesc în Cluj-Napoca, la o firmă de contabilitate, și în Bucureşti, la o casă de avocatură şi la o companie producătoare de motoare electrice, potrivit datelor Bestjobs, preluate de news.ro.

Cel mai interesant job al săptămânii trecute, potrivit sursei citate, este specialist de mediu pentru un lanţ de retail discounter, printre ale cărui responsabilităţi se va număra evaluarea impactului de mediu produs de companie, dar şi crearea şi implementarea de programe de mediu.

Cluj-Napoca, printre orașele cu cea mai mare cere și ofertă de joburi din țară

Cea mai mare ofertă şi cea mai mare cerere de job-uri au fost în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Braşov, în domenii precum vânzări, financiar şi management.

La polul opus, cea mai slabă ofertă şi cea mai slabă cerere au fost în Suceava, Târgovişte, Piteşti, Bacău, Botoşani şi Satu Mare, în domenii precum sectorul public, educaţie şi horeca.

Domeniile cu cele mai multe angajări săptămâna trecută au fost financiar/contabilitate, vânzări, marketing şi IT.

Cel mai bun oraş al săptămânii trecute pentru angajări a fost Braşovul, iar angajatorul cu cele mai multe aplicări a fost o companie internaţională cu servicii în domeniul asigurărilor şi administrării de active.

Cele mai dorite domenii pentru job-uri remote au fost financiar, vânzări şi marketing, în vreme ce job-ul cu cele mai multe aplicări a fost unul de team leader call center pentru o companie de livrări la domiciliu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...