KFC s-a pus pe angajări la Cluj. Salarii de 3.400 de lei brut

KFC s-a pus pe angajări la Cluj. Salarii de 3.400 de lei brut

Operatorul de restaurante KFC România a pus la bătaie sute de posturi, cele mai multe pentru lucrător de bucătărie, bucătar și casier.

În cadrul echipelor din restaurante sunt disponibile 400 de locuri de muncă pe diferite funcții: lucrător bucătărie, bucătar, casier, în București, Cluj-Napoca, Sibiu, Constanța, Timișoara, Cluj, Brașov, Ploiești, Târgoviște, Oradea și Arad.

Serviciul KFC Delivery este în expansiune, pentru a acoperi nivelul de cerere din partea consumatorilor, comenzile la domiciliu devenind un obicei de consum din ce în ce mai popular. Până la finalul anului sunt planificate noi deschideri de restaurante la nivel național, care urmează să creeze încă 80 de posturi.

KFC deține 83 de restaurante în România și 3.000 de angajați, pe diferite poziții. Fiecare unitate performează cu echipe de 35-60 de angajați, în funcție de tipul de restaurant: food court, Drive-Thru sau stradal.

„Ne bucurăm să anunțăm că, pe lângă continuarea planurilor de dezvoltare prin deschiderea de noi restaurante, creăm și noi locuri de muncă. Susținem astfel atât candidați fără experiență, cât și persoane care activează deja în industria HoReCa și au nevoie sau își doresc să facă o schimbare”, a declarat Marian Gogu, director general al KFC România.

Cei care își doresc să se angajeze pot opta pentru un program de lucru de 12, 8, 6 sau 4 ore. La angajare, oferta presupune salariul de încadrare cu posibilitatea de majorare după 6 luni, 1 an și 2 ani, tichete de masă, alte beneficii (prime de sărbători, bonusuri interne). În cazul unui Crew Member, veniturile brute pot ajunge până la 3.400 de lei, la un program full time, de opt ore.

Pentru angajarea la nivel de new entry nu este nevoie de experiență anterioară, susțin reprezentanții societății. Principalii concurenți ai KFC în țara noastră sunt McDonald's, Burger King și Subway. Sphera Franchise este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Comenteaza