Foto La Cluj dai un ban dar te speli direct în „living”. Cât e chiria pentru garsoniera cu dușul „open space”

La Cluj dai un ban dar te speli direct în „living”. Cât e chiria pentru garsoniera cu dușul „open space”
| Foto: olx.ro
Garsonieră Cluj. Duș „open space” înghesuit direct în living
Garsonieră Cluj. Duș „open space” înghesuit direct în living
Garsonieră Cluj. Duș „open space” înghesuit direct în living
Garsonieră Cluj. Duș „open space” înghesuit direct în living

Clujul imobiliar nu încetează să ne surprindă, în special când vine vorba de spațiile mici improvizate pentru închiriere. De data aceasta, avem un minunat exemplu de garsonieră de 11 mp cu duș „open space”.

Clujul imobiliar lovește din nou. De data aceasta cu o garsonieră de 11 metri pătrați, (cunoscută drept confort 3). Proprietatea este postată spre închiriere, însă pare că unii proprietari nu au simțul ridicolului când vor să închirieze un spațiu în care cabina de duș este efectiv la vedere în „living” și nu e separată nici măcar de o perdea de duș. Observăm că investiția pentru un perete despărțitor nici nu intră în calcul, însă prețul pe care ar trebui să-l plătească un potențial chiriaș este de 170 euro/lună. 

„Se inchiriază garsonieră zona Hotel Royal, foarte aproape de stație (de autobuz - n. red.), magazine și aproape de Iulius Mall FSEGA. Suprafața 11 mp. Preț 170 Euro/lună”, se arată în anunțul de închiriere al imobilului.

Culmea este că există un perete despărțitor între closet și cabina de duș, dar între cameră și cabina de duș nu. Dacă vrei doar să te speli pe mâini și pe față va trebui să o faci în bucătărie sau direct în cabina de duș, deoarece toaleta nu are chiuvetă, după cum se poate observa în fotografii.

Spații pentru depozitare aproape inexistente

După cum observăm în fotografiile din anunț, nu prea există loc în care să îți pui hainele, doar dacă nu le lași în mașina de spălat după curățare. Singurul dulap în care ar încăpea îmbrăcăminte (dacă excludem dulapurile pentru vase) este cel din colțul încăperii peste frigiderul mic. Totuși, pentru banii ăștia, măcar ai televizor, evident, diagonala este pe măsura garsonierei.

Comenteaza