La practică în biroul ministrului. Clujeanul de la Agricultură cheamă tinerii agronomi în internship

La practică în biroul ministrului. Clujeanul de la Agricultură cheamă tinerii agronomi în internship

Ministrul clujean al agriculturii, Adrian Oros, va organiza o sesiune de practică în instituție pentru viitorii absolvenți ai universităților de profil, în ideea de a pregăti “schimbul de mâine” la stat.

„În peste 28 de ani de carieră universitară am pregătit generații de studenți, i-am format ca oameni și ca profesioniști, i-am susținut în demersurile lor și m-am bucurat de reușitele lor. Ambiția, entuziasmul și determinarea lor sunt calități valoroase pe care le-am apreciat întotdeauna la studenții mei.

Ca profesor universitar știu cât de necesar este pentru orice student, viitor profesionist în domeniu, să aibă posibilitatea sa aplice în practică, încă din anii studenției, acele cunoștințe teoretice dobândite la orele de curs.

Îmi place să lucrez cu tinerii, să fac echipă cu ei, îmi place să-i motivez să se implice în activități care să le pună în valoare competențele. Iar ei, prin entuziasmul lor, mă motivează, îmi dau încredere că se pot face lucruri bune în agricultură dacă punem cu toții umărul.

Vreau să dau tinerilor în domeniu o șansă reală sa activeze într-un program de Internship în cadrul MInisterului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. De aceea, apelul meu este adresat studenților în ani terminali din cadrul universitățile de științe agricole care doresc să adere la acest proiect. Acesta se va desfășura în perioada 12-30 iulie”, a precizat Oros. 

Comenteaza