Lactatele unui producător clujean ajung într-un mare lanț de magazine din România. Compania negociază extinderea și în alte hypermarket-uri

Lactatele unui producător clujean ajung într-un mare lanț de magazine din România. Compania negociază extinderea și în alte hypermarket-uri
| Foto: IgorVetushko - Depositphotos.com

Bonas, producătorul local de lactate își extinde prezenta cu produsele proprii într-un mare lanț de retail din țară. 

Lactatele de la Bonas Cluj vor ajunge în peste 70 de magazine Kaufland din zona de nord-vest a țării. Producătorul local urmărește extinderea și negociază cu alte lanțuri mari de retail din România.

„Conducerea „BONAS IMPORT EXPORT” S.A. vă informează că opt dintre produsele sale sunt acum disponiibile ȋn peste 70 de magazine Kaufland din zona de nord-vest a țării. Parteneriatul face parte din strategia de creştere a vânzărilor, care reprezintă una dintre țintele companiei pe termen scurt. Compania continua discuțiile și cu alte rețele de hypermarketuri și magazine, urmând a le raporta pe măsură ce se semnează contractele”, se arată în raportul oficial al companiei clujene de pe site-ul Bursei de Valori București (BVB).

Afaceri de peste 13 milioane de lei pentru producătorul de lactate din Cluj

S.C. BONAS IMPORT EXPORT a raportat o cifră de afaceri pentru anul 2021 de 13.991.084 milioane de lei, în creștere față de primul an pandemic, atunci când firma a înregistrat afaceri de 12.734.753 milioane de lei și un profit de 170.233 mii de lei, în scădere față de cel de 452.012 mii de lei înregistrat în 2020. Bonas are un număr mediu de 79 de angajați, potrivit datelor culese de ZIUA DE CLUJ de pe site-ul termene.ro.

Comenteaza