Liberalizarea pieței de energie a adus 1.000 de contracte noi grupului E-Infra

Liberalizarea pieței de energie a adus 1.000 de contracte noi grupului E-Infra

Nova Power & Gas (NPG) Cluj, companie a grupului E-Infra, a realizat 1.000 de contracte noi după liberalizarea pieței de energie, cele mai multe în București, Cluj și Brașov.   

Cele mai bine primite pachete au fost abonamentul de 12 luni la energie electrică (40% dintre opțiuni), urmat de cel de 12 luni la energie electrică și gaze naturale, (25%) și contractul de 24 de luni de furnizare energie electrică (unul din opt noi utilizatori).

Capitala, urmată de județele Cluj și Brașov, reprezintă zonele care conduc în clasamentul noilor abonamente la contractele de energie electrică la NPG. Liberalizarea pieţei de energie din ianuarie 2021 aduce consumatorului casnic dreptul de a-și alege furnizorul, fără restricții.

Companie românească, parte din grupul E-Infra, activă pe piaţa de energie electrică şi gaze naturale, NPG este furnizor de energie electrică și gaze naturale, producător de energie verde și distribuitor de gaze naturale. Acesta furnizează energie pentru clienți casnici și industriali în piața liberă de energie și este unul dintre cei mai activi investitori în proiecte de dezvoltare de infrastructură energetică.

Grupul E-Infra este activ în domeniul infrastructurii de energie și telecomunicații, prin NPG, Electrogrup, Netcity Telecom și Direct One. Are capital integral românesc și o cifră anuală de afaceri de 120 milioane de euro în 2020.

Comenteaza