Lichidatorul Hidroelectrica are două treimi din marile proiecte imobiliare ale capitalei

Lichidatorul Hidroelectrica are două treimi din marile proiecte imobiliare ale capitalei
Instanţa a desemnat compania Euro Insol, cea care se ocupă acum de insolvenţa Hidroelectrica, în calitate de lichidator judiciar al Green City.

Acesta este un ansamblu rezidenţial dezvoltat pe 120 ha în localitatea 1 Decembrie (judeţul Ilfov), pe un domeniu care a aparţinut familiei regale. Green City, format din 650 de vile, a fost dezvoltat de omul de afaceri Dumitru Bucşaru prin intermediul mai multor firme, aflate în insolvenţă sau în faliment. Trei dintre ele, Valahorum, Clean Optim Serv şi Green City, sunt în portofoliul Euro Insol.
 
“Este o nouă provocare pentru Euro Insol, care administrează doua treimi din marile proiecte imobiliare din Bucureşti. Euro Insol a mai vândut cateva zeci de unităţi locative în cadrul proiectului dezvoltate de două dintre companiile lui Bucşaru” a declarat Remus Borza (foto), managing partner al Euro Insol.
 
Printre proiectele imobiliare administrate de Euro Insol se mai numără  Asmita Gardens (27.000 mp, 765 apartamente), Citadella Titan (224 apartamente), Belvedere (120 apartamente, 6.200 mp de spaţii comerciale şi birouri), Cosmopolis, Rose Garden, Primăvara Ghencea, Rose Garden, Felicity, Green Lake, Quadra Place (160 apartamente), Ibiza Sol (304 apartamente, miniteren de golf), toate în Bucureşti sau în împrejurimi, Tampa Garden Braşov (400 apartamente).

Comenteaza