Lider de sindicat de la Mechel: potenţial cumpărător pentru toate combinatele din România VIDEO

Lider de sindicat de la Mechel: potenţial cumpărător pentru toate combinatele din România VIDEO
Liderul de sindicat de la Mechel Câmpia Turzii a anunţat astăzi că există un potenţial cumpărător pentru toate combinatele din România ale companiei sau doar pentru cel din judeţul Cluj. Fără a oferi prea multe detalii, sindicalistul a precizat doar că mistoriosul cumpărător este român.

Liderul sindicaliştilor de la Mechel Câmpia Turzii spune că a discutat personal cu potenţialul investitor.

"Există un cumpărător pentru toate combinatele Mechel din România", spune liderul de sindicat de la Mechel Câmpia Turzii, Ioan Pascu. "Am discutat eu cu dânsul şi la o adică este dispus să cumpere doar combinatul din Câmpia Turzii. Este un antreprenor român cu sediul în străinătate".

Cu toate astea, cei mai mulţi dintre angajaţii Mechel nu par foarte încrezători într-un nou patron, care să salveze combinatul. Vezi ce spun câţiva dintre aceştia, în materialul video

Combinatul Industria Sârmei Câmpia Turzii a fost cumpărat în urmă cu 10 ani de grupul siderurgic Mechel, al cărui patron este unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Rusia, cu o avere estimată de revista Forbes în 2012 la 3,1 miliarde de dolari.

Reporter: Ciprian Aron
Imagine: Florin Dan

 

Comenteaza