Liderul mondial al consultanţei se extinde la Cluj

Liderul mondial al consultanţei se extinde la Cluj
Deloitte România, lider mondial al serviciilor de audit, consultanță fiscală și financiară și managementul riscului, vrea să recruteze tineri clujeni, care se specializează în științe economice, prin intermediul biroului din Cluj, care a devenit, în ultimii ani, un pol de referință al business-ului din Transilvania.

 
 
„Dorim să ne extindem echipa cu tineri valoroși, serioși și creativi. Acest lucru face parte din strategia de consolidare a echipei Deloitte, care activează în Capitala Europeană a Tineretului, Cluj-Napoca. Apreciem înalta calitate a învățământului superior clujean, spiritul întreprinzător al tinerilor care studiază aici, precum și pregătirea lor academică solidă și abilitatea de a stăpâni diferite limbi străine.

Deloitte este o companie cu un spirit tânăr și dinamic, care are mereu ușile deschise pentru cei ce doresc să performeze în domeniile în care compania este lider mondial. Întâlnirea cu studenții în științe economice este un pas natural în această direcție”, a declarat Adriana Lobdă (foto), managerul biroului Deloitte Cluj. 
 
Reprezentanții birourilor Deloitte din Cluj-Napoca și București se vor întâlni, în 22 aprilie cu studenții clujeni, pentru a prezenta oportunitățile de carieră pe care compania le oferă. Întâlnirea va avea loc în Aula Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Inaugurat în 2008, biroul Deloitte din Cluj-Napoca furnizează servicii de audit și taxe unor companii private și instituţii publice din regiune.  Cea mai mare parte a clienților din Transilvania își desfășoară activitatea în producție, retail și în industria serviciilor.

Biroul din Cluj beneficiază de sprijinul echipei de experți din biroul de la București. Numele Deloitte se referă la organizaţia Deloitte Touche Tohmatsu, companie cu răspundere limitată din Marea Britanie, în cadrul căreia fiecare firmă este persoană juridică independentă.

Deloitte furnizează servicii clienţilor din sectorul public şi privat în audit, taxe, consultanţă, consultanţă financiară. Prin intermediul reţelei sale globale, ce activează în 150 de ţări, Deloitte a angajat 200.000 de experţi în domeniu.

Comenteaza