Liderul mondial în mașini agricole și-a deschis un centru regional la Cluj

Liderul mondial în mașini agricole și-a deschis un centru regional la Cluj
Noul centru regional AgroConcept – New Holland se află în comuna Apahida și se întinde pe o suprafață de 4.000 mp.

Clădirea, inaugurată în cadrul unui program de investiții regional, este organizată pe două niveluri și cuprinde un showroom, birouri comerciale de vânzare și postvânzare, magazie de piese de schimb și consumabile, flotă de intervenție, hală de reparații și mentenanță pe 1.000 mp. Aceasta face parte din rețeaua națională ce cuprinde 11 centre regionale și un sediu central în județul Ilfov.

Noul sediu dispune de departamente de vânzări, service și piese de schimb. Zona acoperită de noul centru însumează 1,6 ha suprafață cultiviabilă, cu ferme mixte care au ca obiect de activitate cultivarea plantelor și creșterea animalelor, alături de administrarea de pășuni și fânețe.

Județele deservite sunt Cluj, Alba, Sibiu, Covasna, Brașov, Harghita, Mureș și Bistrița-Năsăud. AgroConcept este reprezentant în România al liderului mondial în echipamente agricole. New Holland Agriculture este un brand al companiei CNH Industrial, înregistrată în Olanda, producător de echipamente pentru agricultură, construcții și vehicule comerciale.

Herbert Stein a înființat în 1993 Auto Italia, importatorul mărcii Fiat în România, pe care l-a vândut ulterior către firma israeliană Mediterranean Car Agency. În Agroconcept familia Stein s-a asociat cu Alok Gupta, exponent al familiei ce deține compania indiană Transdanube Industries.

Comenteaza