Lidl “fură startul”. Nemții au prelungit programul magazinelor din România

Lidl “fură startul”. Nemții au prelungit programul magazinelor din România

Retailerul german Lidl a prelungit programul de lucru al supermarketurilor sale, începând din 6 iulie, cele mai multe magazine deschizând mai repede.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Cele mai multe magazine din ţară vor fi deschise de luni până sâmbătă între 07:00 şi 22:00. Duminică, majoritatea se vor deschide la ora 08:00. În zilele de duminică, ora închiderii variază, în funcţie de locaţie, între 19:00 şi 23:30.

De luni până duminică, magazinele Lidl din Mangalia, Năvodari, Tuzla, Eforie Nord şi magazinul Lidl din Constanţa, situat pe strada D10, se vor deschide la ora 07:00 şi se vor închide la 23:30.

De luni până sâmbătă, unele magazine Lidl, precum cele din Orăştie, Drăgăşani, Hunedoara, Reghin, Blaj, Huşi, Jimbolia şi nu numai, se vor deschide la 07:00 şi se vor închide la 21:00.Duminică, majoritatea magazinelor se vor deschide la 08:00.

În zilele de duminică, ora închiderii magazinelor Lidl variază între 19:00 şi ora 23:30, în funcţie de locaţie. Retailerul german a scurtat programul de lucru al magazinelor sale, începând din 30 martie, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Lidl are 260 de magazine şi 7.500 de angajaţi în ţara noastră. Principalii săi concurenți de la Cluj de pe segmentul supermarketuri sunt Profi, Mega Image, Penny, Oncos și Unicarm.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza