Lidl va da salarii minime de 4.400 de lei la Cluj

Lidl va da salarii minime de 4.400 de lei la Cluj

Cel mai mic câștig net al unui vânzător la Cluj va fi, începând cu 1 martie, de 2.700 de lei, adică 4.400 de lei brut, a anunțat lanțul german de supermarketuri. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

În anul financiar 2021, cel mai mic venit mediu lunar net realizat la Lidl va fi de 2.700 de lei net la nivel național, sumă ce include salariu, tichete de masă, prime anuale de Paște și de Crăciun, bonusuri și sporuri. Majorarea veniturilor va fi peste media de creștere anuală în domeniul comercial, iar toate categoriile de angajați vor beneficia de diversificarea pachetului de beneficii.

În 2021, un vânzător aflat în al patrulea an de la angajare va câștiga un venit mediu lunar de cel puțin 5.100 de lei brut. Compania va crește valoarea tichetelor de masă oferite angajaților la 20 lei/zi lucrătoare și va dubla sporul pentru lucrul în zilele de weekend, pentru angajații din magazine și depozite.

Pe lângă asigurarea de sănătate privată, angajații beneficiază de alta de viață, ce acoperă cazurile de accident, îmbolnăvire, dar și servicii speciale (coronavirus). Angajații Lidl vor avea printre cele mai multe zile libere din retailul alimentar: 27.

Compania a implementat, din 2013, politica de a oferi două zile libere angajaților cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și Paște. Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu o echipă de 9.000 de salariați. Principalii săi concurenți direcți din piața supermarketurilor sunt Profi, Penny, Mega Image, Supeco, plus Unicarm, Oncos în zona Clujului.  

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza