Livratorii de servicii din IT sunt foarte căutați în Cluj. Salariile ajung până la 1.700 de euro

Livratorii de servicii din IT sunt foarte căutați în Cluj. Salariile ajung până la 1.700 de euro
| Foto: learnworthy.net

Specialiștii de service delivery din IT sunt căutați în număr mare la Cluj-Napoca. Veniturile medii pentru acest post variază între 1.000 și 1.700 de euro.

Un angajat pe poziţia de service delivery specialist are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.700 de euro net pe lună, conform datelor de la platforma de recrutare BestJobs. Aceşti angajaţi se asigură că serviciile oferite de organizaţia lor sunt furnizate în timp util, în mod eficient, potrivit unui comunicat transmis ZIUA DE CLUJ.

„Livratorii” din IT sunt la mare căutare în Cluj”

Candidaţii care vor să se angajeze în domeniul IT/Telecom au o gamă largă de oportunităţi profesionale, dat fiind faptul că acest domeniu se află pe locul al doilea în topul domeniilor cu cea mai mare ofertă de joburi în prima jumătate a anului 2022, afirmă Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

În prezent, se caută un număr mare de astfel de candidaţi în Cluj şi Bucureşti, iar multe dintre joburile disponibile permit desfăşurarea activităţii de la distanţă. Candidatul ideal pentru rolul de service delivery specialist deţine abilităţi excelente de comunicare şi organizare. De asemenea, are cunoştinţe privind management de proiect şi este familiarizat cu pachetul Microsoft Office. Mai mult, este necesară abilitatea de a comunica mesaje complexe într-un limbaj simplu, într-un mediu multicultural, dar şi cunoaşterea fluentă a unei limbi de circulaţie internaţională, cel mai des întâlnite sunt engleza şi franceza. Oferta salarială medie pentru această poziţie porneşte de la 1.000 euro pe lună şi poate să ajungă până la 1.700 euro, în funcţie de experienţă şi senioritate“, detaliază ea.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, asigurare medicală privată, zile extra de concediu, diferite bonusuri.

În prezent, 737 de posturi vacante pentru poziţia de service delivery specialist sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj-Napoca şi în regim de muncă remote. 

Comenteaza