LOCURI DE MUNCĂ: Se caută 150 de oameni pentru îngrijirea spaţiilor verzi

LOCURI DE MUNCĂ: Se caută 150 de oameni pentru îngrijirea spaţiilor verzi

Compania Eco Graden Construct din Cluj-Napoca recrutează în prezent 150 de oameni pentru joburi de îngrijitori spaţii verzi, potrivit informaţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj.

Eco Garden Construct are sediul central în Cluj-Napoca şi puncte de lucru în Bucureşti, Londra, Milano, Miami şi Chişinău. Eco Garden Construct se ocupă de amenajarea spaţiilor verzi şi a grădinilor, conform informaţiilor de pe site-ul companiei. 

Compania a avut în 2022 o cifră de afaceri de aproape 18,6 mil. lei (3,7 mil. euro), un profit net de peste 1 mil. lei (217.000 de euro) şi un număr mediu de 120 angajaţi, potrivit informaţiilor de pe site-ul Ministerului Finanţelor, transmite zf.ro

Eco Garden se ocupă de însămânţarea şi montajul gazonului rulou, având parteneriate cu producătorii de gazon din pepinierele din ţară şi străinătate. Compania oferă servicii de mentenanţă a spaţiilor verzi rezidenţiale, industriale, terenuri sportive, grădini, spaţii verzi asociaţii de proprietari şi locatari.

Eco Graden Construct a efectuat lucrări de reabilitare a mai multor parcuri din Cluj, dar şi din zonele limitrofe şi a realizat sistemul de irigaţii din parcul central Cluj. Eco Graden Construct a fost înfiinţată în anul 2011 cu principal domeniu de activitate ’’lucrări de pregătire a terenului’’. 

"Am ales să integrăm o viziune holistică în amenajările peisagistice, în care cu ajutorul naturii, a inovației și a oamenilor să construim spații verzi sustenabile, în concordanță cu nevoile și dorințele comunitătilor locale. Ne caracterizează creativitatea și capacitatea de materializare a unor concepte inedite. Succesul și creșterea Eco Garden Construct se bazează pe oameni uimitori și dedicați, pasionați în tot ceea ce fac", se arată în mesajul companiei de pe site-ul oficial

Comenteaza