Lucian Peneș este noul director financiar al Distribuție Energie Electrică Romania

Lucian Peneș este noul director financiar al Distribuție Energie Electrică Romania

Cu o experiență profesională de peste 24 de ani în sectorul financiar, Lucian Peneș, prin noua poziție, este responsabil de activitatea financiară a Distribuție Energie Electrică Romania.

Absolvent al Academiei de Studii Economice și al unui M.B.A. la University of Sheffield, domnul Lucian Peneș a deținut funcții de top management în companii importante, la nivel național și internațional, acumulând expertiză în management financiar, raportare și analiză financiar-contabilă, precum și consultanță financiară.

„Sunt bucuros să contribui, prin acest rol, la strategia de dezvoltare a companiei, a celui mai important operator de distribuție a energiei electrice din România. Prioritățile oferite de această poziție vizează alinierea strategiei companiei la principii de profitabilitate financiară, îmbunătățirea proceselor financiare cu rol de asigurare a continuității activității și alinierea lor la necesitățile operaționale ale companiei, asigurarea unei imagini integrate asupra performanței și valorii companiei (corelată cu perspectiva acționarilor și a pieței economice în care compania își desfășoară activitatea)” - a declarat Lucian Peneș, Director Financiar DEER.

„Suntem bucuroși să avem in echipa DEER un coleg cu experiența și expertiza lui Lucian, și sunt convinsă că venirea lui în conducerea executivă a companiei va aduce valoarea adăugată de care aveam nevoie în realizarea obiectivelor strategice ale companiei” - a declarat Mihaela Rodica Suciu, Director General DEER.

Distribuţie Energie Electrică Romania (DEER), parte a Grupului Electrica, este cel mai important operator național de distribuţie a energiei electrice, care acoperă 18 judeţe, din trei zone geografice, reprezentând 40,7% din teritoriul României.

Compania își desfășoară activitatea în județele Alba, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Brăila, Buzău, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Galați, Harghita, Maramureș, Mureș, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Sălaj și Vrancea, oferind servicii pentru peste 3,8 milioane de utilizatori, prin intermediul unei rețele de distribuție de aproximativ 201.082 kilometri.

Comenteaza