LukOil va elibera rovinieta în toată ţara

LukOil va elibera rovinieta în toată ţara
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a informat utilizatorii reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi că societatea LukOil România a devenit distribuitor autorizat pentru încasarea tarifului de utilizare (rovinietă).

Achitarea rovinietei va fi posibilă în cele 307 staţii de distribuţie a carburanţilor auto aparţinând distribuitorului menţionat. În primă fază, încasarea tarifului se face doar în anume staţii urmând ca, etapizat, încasarea tarifului de utilizare să se realizeze în toată reţeaua LukOil din România.
 
Pe site-ul www.cnadnr.ro, la secţiunea roviniete - puncte de distribuţie - se regăseşte lista celor 307 puncte de distribuţie aparţinând LukOil România, în care utilizatorii reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi vor avea posibilitatea achitării tarifului respectiv.
 
Toţi conducătorii auto care folosesc reţeaua de drumuri naţionale a României sunt obligaţi prin lege să achite un tarif numit rovinietă, care poate fi de minimum 3 euro şi de maximum 1.210 de euro. Aceasta se calculează în funcţie de tipul de autovehicul (categoriile A, B, C, D, E şi F) şi de perioada de valabilitate (1, 7, 30, 90, 365 de zile).

Comenteaza