Magazinul Dia Market se mută la Pritax Mănăştur

Magazinul Dia Market se mută la Pritax Mănăştur
Magazinul Dia Market din Mănăştur, care trebuie să evacueze spaţiul din complexul comercial Winmarkt Big în această săptămână pentru amenajarea unui supermarket Carrefour Express, se va muta în clădirea Pritax de pe strada Primăverii, potrivit unui anunţ al administratorului Chais SRL.
Magazinul Dia Market va ocupa parterul clădirii cu două niveluri construită de compania de taximetre Pritax pe strada Primăverii, după ce contractul de închiriere dintre Chais SRL şi Winmarkt Big nu a mai fost reînnoit şi a expirat la sfârşitul săptămânii trecute.

Amintim că în Winmarkt Big ar urma să fie deschis, în următoarea lună, un magazin Carrefour Express, care ar urma să ocupe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, faţă de cei 600 mp ocupaţi în prezent de Dia Market. Magazinul a fost închis săptămâna trecută pentru a permite Chais SRL să elibereze spaţiul şi să mute mobilierul magazinului în noua locaţie.

Clădirea de spaţii comerciale de pe strada Primăverii a fost construită de Pritax Invest, vândută de compania de taximetre Pritax, în urmă cu şase ani, către oamenii de afaceri sibieni Ana şi Dumitru Ghişe.

Vechea structură metalică, ce a fost construită în 1996 de Pritax Invest pe un teren concesionat de Primăria Cluj-Napoca, a fost demolată anul trecut, de Napoca Construcţii, iar noua clădire ar fi trebuit dată în folosinţă la sfârşitul anului 2009. Investiţia în clădirea de spaţii comerciale este estimată la 250.000 de lei.

Comenteaza