Maghiarii de la Terran își aduc utilaje noi la fabrica de țigle din Cluj

Maghiarii de la Terran își aduc utilaje noi la fabrica de țigle din Cluj

Producătorul maghiar de ţigle Terran investeşte 500.000 de euro în utilaje şi spaţii de depozitare în fabrica sa de la Câmpia Turzii. Compania şi-a menţinut anul trecut afacerile la nivelul din 2019, adică 4,6 milioane euro, profitul înregistrând însă o creştere. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

În 2018, Terran a intrat şi pe segmentul de producţie în România, cu fabrica inaugurată în judeţul Cluj. Compania maghiară Terran, care produce ţigle din beton, investeşte 500.000 de euro în unitatea de producţie pe care o are la Câmpia Turzii, în judeţul Cluj, conform ZF.

”După încheierea principalelor contracte pentru acest an, am simţit un optimism moderat din partea partenerilor. În condiţiile date, ne-am stabilit ca obiectiv o creştere de 6%, care se bazează pe menţinerea ritmului investiţiilor în con­strucţii. Pentru 2021 ne-am propus investiţii de aproximativ jumătate de milion de euro în utilaje performante şi extinderea spaţiului de depozitare în cadrul fabricii“, a declarat Kocsis Szilveszter, director la Terran România.

Compania şi-a menţinut anul trecut afacerile la nivelul din 2019, adică 4,6 milioane de euro, profitul înregistrând însă o creştere, deoarece Terran s-a concentrat pe reducerea cheltuielilor şi optimizarea costurilor. Terran are 30 de angajaţi şi vrea să mai angajeze în 2021 oameni pentru producţie şi logistică.

În 2018, grupul a investit 5 milioane de euro într-o fabrică de ţigle din beton la Câmpia Turzii, până atunci fiind prezent local doar ca distribuitor. Unitatea din Cluj are o suprafaţă de 2.500 mp şi o platformă de depozitare de 1,5 ha, capacitatea de producţie fiind de 70 de ţigle/minut şi de 10 milioane de bucăţi realizate anual.

Terran este producător de țiglă din beton și se ocupă cu comercializarea acesteia pe piața internaţională. Compania are două baze de productie în Ungaria, la Boly și Kunszentmiklos. Extinderea companiei este constantă: ţiglele Terran se găsesc în Ungaria, Slovacia, Croaţia, Serbia, Cehia şi România. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza