Mai multe zboruri pe Aeroportul din Cluj-Napoca

Mai multe zboruri pe Aeroportul din Cluj-Napoca
| Foto: wall-street.ro

Compania aeriană low-cost, Wizz Air, a anunțat o creștere semnificativă a numărului de zboruri cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Wizz Air anunţă că va crește frecvenţa mai multor zboruri care decolează din Cluj-Napoca. Astfel, compania low-cost estimează că prin aceste zboruri suplimentare, capacitatea sa va crește cu 176.000 de locuri.

Orașele către care românii vor putea călători mai frecvent cu Wizz Air includ: Málaga, Alicante, Barcelona, Bologna, Bari, Memmingen, Corfu, Chania, Roma Ciampino, Catania, Dortmund, Larnaca, Madrid, Nüremberg, Palma de Mallorca, Valencia, Zaragoza și Malmö.

Spre Málaga, Alicante, Bari, Corfu, Catania, Palma de Mallorca, Nüremberg și Malmö se va zbura cu Wizz Air de trei ori pe săptămână, în loc de două.

Spre Memmingen, Chania, Larnaca, Valencia și Zaragoza frecvența zborurilor Wizz Air va crește la patru pe săptămână, în loc de trei.

Iar spre Roma Ciampino compani a Wizz Air a ridicat numărul de zboruri la șase pe săptămână, în loc de patru, câte erau până acum. 

Comenteaza