MAM Bricolaj își face showroom la Cluj cu bani de pe bursă

MAM Bricolaj își face showroom la Cluj cu bani de pe bursă

Furnizorul de materiale şi accesorii pentru mobilier controlat de familia Găvan vrea să se listeze la Bursa de Valori București (BVB) prin vânzarea unui pachet de 25% din acţiuni pentru atragerea de capital necesar dezvoltării companiei.

Compania operează două magazine, unul în zona de sud a capitalei, în Berceni, şi unul în estul oraşului, în Titan, conform ZF. Fiecare are o suprafaţă de 1.500 mp şi comercializează accesorii pentru bucătărie, adezivi, cuiere, electrocasnice, parchet, saltele, mese şi scaune, uşi de interior, vopsele şi altele.

„Vom vinde 25% din acţiuni pe segmentul AeRO al bursei româneşti. Am semnat contractul cu brokerul, care a spus că MAM Bricolaj se prezintă bine. Vrem să atragem capital necesar investiţiei accelerate, să deschidem încă un magazin în Bucureşti şi ulterior să mergem în Braşov, Iaşi, Cluj. Primim constant cerere din alte oraşe“, spune Cristian Găvan, acţionar cu 90% al MAM Bricolaj.

MAM este un magazin de bricolaj destinat atât producătorilor de mobilă, cât și persoanelor care au ca hobby producția de mobilier. 

Comenteaza