MAM Bricolaj se va extinde la Cluj. “Deschidem showroom-uri în cascadă”

MAM Bricolaj  se va extinde la Cluj. “Deschidem showroom-uri în cascadă”

Județul Cluj se află pe lista prioritară de deschidere de noi unități a furnizorului de materiale și accesorii pentru mobilier MAM Bricolaj.

Aceasta se pregătește să deschidă patru magazine, în contextul în care retailerul merge din toamnă la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), de unde vrea să obţină 2 milioane de euro prin listarea a 25% din acţiuni, a explicat fondatorul Cristian Găvan, conform ZF.

„Vrem să deschidem în 2021 două magazine, dintre care primul în Bucureşti, iar apoi vrem să ieşim în oraşele importante din ţară, vizăm Braşov, Iaşi şi Cluj, în cascadă. Deci vom deschide patru magazine cu finanţarea de 2 milioane de euro (obţinută prin listarea la BVB - n. red.).

Apoi ne gândim la alte oraşe importante din zona de vest a ţării, sau la extinderea în sistem de franciză, ceea ce ar aduce alături de noi manageri buni şi antreprenori interesaţi de a păstra profitabilitatea operaţiunilor noastre“, a declarat Cristian Găvan.

Deshiderea magazinului din cartierul bucureștean Militari a fost amânată de criza coronavirusului. Cele patru magazine menţionate vor fi deschise în 2021 şi 2022.

Comenteaza