Marcel Borodi: „Segmentul IT va fi cu câteva procente peste creşterea economică a României”

Marcel Borodi: „Segmentul IT va fi cu câteva procente peste creşterea economică a României”
Una din cele mai importante companii din Cluj împlineşte 20 de ani de activitate, estimând o cifră de afaceri de 17 milioane de euro.

Brinel estimează pentru anul în curs afaceri la nivel similar cu cel înregistrat în 2010, când compania a avut o cifră de afaceri de 17 milioane de euro. Compania împlineşte în acest an 20 de ani de activitate şi a ajuns la 145 de angajaţi.

„Trimestrul I a fost foarte bun, trimestrul II în scădere faţă de anul trecut, iar al treilea bombardat de toate veştile posibile negative şi de semnale ale unui al doilea val al crizei. Nu putem face previziuni foarte clare pentru perioada următoare, e greu să estimezi cum va fi anul viitor. Cred că pe piaţa IT vom avea un an de creştere moderată. Dacă anul viitor se prognozează o creştere de 1-2% pentru pentru economica României, segmentul IT cred că va fi cu câteva procente superioare", estimează Marcel Borodi, CEO Brinel.

Compania Brinel oferă soluţii informatice, prin integrarea de aplicaţii şi tehnologie software, hardware, echipamente de reţea şi servicii. Grupul are sediul central în Cluj-Napoca şi încă 4 puncte de lucru în ţară. Echipa Brinel are 145 de persoane.

Comenteaza