Medicii întreprinzători vor avea o platformă virtuală

Medicii întreprinzători vor avea o platformă virtuală
Divizia pentru medici a Băncii Transilvania (BT) Cluj a lansat prima platformă integrată pe internet dedicată medicilor întreprinzători.

Selectând specialitatea pe care o au, medicii găsesc pe site informații personalizate necesare activităților profesionale şi personale, pot aplica pentru produse financiare şi pot beneficia de consultanță bancară.
 
Platforma cuprinde informații precum ghidul medicului întreprinzător, informații despre congrese medicale, oferte de echipamente medicale, detalii despre fonduri europene sau chiar de petrecere a timpului liber. Site-ul poate fi accesat de pe calculator, laptop şi telefon.
 
Pentru o experiență personalizată, cu informații din zonele lor de interes, medicii care accesează platforma trebuie să se autentifice. Medicii care apar în imagini sunt clienți ai BT, iar imaginile surprind pasiunile lor.  
 
Divizia are 40.000 de clienți din domeniul medical care beneficiază de finanțări pentru dezvoltarea unor proiecte profesionale – deschiderea de cabinete medicale, achiziționarea de echipamente, participarea la congrese, dar şi personale – cumpărarea unei case, a unei maşini. BT a acordat medicilor în acest an 3.000 de credite, de 320 de milioane de lei.
 
Aceasta are 7.300 de angajaţi, 550 de sedii şi 2,2 milioane de clienţi. Principalii săi acţionari internaţionali sunt Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi IFC – Banca Mondială. Banca din Cluj ocupa locul trei în topul societăţilor bancare din România pe 2015, cu active de 47 de milioane de lei, după BCR (59 de milioane), şi BRD (49 de milioane).

Comenteaza