Medicover, deținătorul spitalului Polaris din Cluj, a ajuns la 171 de milioane de euro cifra de faceri în 2021

Medicover, deținătorul spitalului Polaris din Cluj, a ajuns la 171 de milioane de euro cifra de faceri în 2021
| Foto: medicover.ro

Grupul suedez Medicover, care deține din ianuarie Polaris Medical Cluj, a ajuns la o cifră ce afaceri de 171 de milioane de euro în 2021, o creștere cu 34% față de primul an pandemic.

După ce în ianuarie, Medicover a anunțat preluarea Spitalului Polaris din Cluj, grupul suedez a înregistrat afaceri totale de 171,6 mil. euro în 2021, în creştere cu 34% faţă de anul anterior. Cifra este cumulată din businessul medical şi cel de laborator, reprezentat de divizia Synevo.

„În ultimii ani am investit constant pentru răspunde nevoilor concrete ale pacienţilor, fie că vorbim despre adaptarea modului de interacţiune – telemedicină, servicii la domiciliu -, fie despre actualizarea gamei de servicii. Vom continua să investim în aparatură, infrastructură şi dezvoltarea echipelor medicale“, a spus Florinela Cîrstina, director general al Medicover România, potrivit ZF.

Grupul suedez Medicover este prezent în România prin reţeaua de clinici medicale Medicover, spitalele Medicover - Pelican, Centrul Medical Phoenix şi Polaris Medical din Cluj şi laboratoarele şi centrele de recoltare Synevo.

Comenteaza