Mega Image a deschis primul magazin în Cluj-Napoca. Ce surprize oferă clienţilor GALERIE FOTO

Mega Image a deschis primul magazin în Cluj-Napoca. Ce surprize oferă clienţilor GALERIE FOTO
Mega Image a deschis sâmbătă, 8 aprilie, primul său supermarket din Cluj-Napoca, situat într-o locaţie centrală, în cadrul galeriei comerciale Platinia, din Calea Mănăştur, nr 2-6.

Primul magazin Mega Image este amenajat pe o suprafaţă de aproximativ 900 de metri pătraţi şi reprezintă ancora principală în cadrul galeriei Platinia. Sute de clujeni au poposit în magazin încă de la ora 10, ora deschiderii pentru clienţi.

"Lansarea pe piaţa din Cluj reprezintă un moment de referinţă în dezvoltarea companiei noastre. Practic, este pasul pe care îl facem mai departe pe o piaţă cu un context local diferit, cu un specific gastronomic în care putem să aducem o valoare adăugată prin oferta noastră de produse la cele mai bune standarde de calitate şi preţuri, prin formatul unic al magazinelor şi cu un design modern. De asemenea, continuăm angajamentul nostru de susţinere şi promovare a producătorilor locali. Astfel, vom oferi clujenilor fructe şi legume proaspete de sezon, de la producătorii locali, alături de branduri locale de carne şi panificaţie. Avem încredere că experienţa la cumpărături pe care o vom oferi clujenilor va fi apreciată şi va fi o sursă de inspiraţie pentru stilul lor de viaţă autentic. Până la finalul anului în curs, vom continua să deschidem şi alte magazine Mega Image în Cluj-Napoca, pentru a veni cât mai mult în întâmpinarea clujenilor, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile", afirmă Vassilis Stavrou, Director General Mega Image.

Peste 10 producători locali de legume şi fructe, printre care şi Cooperativa Lunca Someşului Mic, vor oferi în sortimentaţia Mega Image produse proaspete de sezon. În plus, doi dintre cei mai cunoscuţi producători locali, producătorul de preparate din carne Moldovan - Carmangeria Sânnicoară şi producătorul de produse de panificaţie şi patiserie Panemar, s-au alăturat Mega Image şi vor oferi o gamă specială de produse în cadrul magazinului.

Primul magazin Mega Image din Cluj include şi o mare varietate de produse marcă proprie, recunoscute prin calitate, precum şi noua gamă de produse ready-meal Mega Apetit ce se regăsesc într-o zonă dedicată.

Magazinul Mega Image va oferi clienţilor şi premiile din campania naţională de recompensare a fidelităţii, Mega Popz. Programul standard de funcţionare a magazinului Mega Image din Cluj-Napocava fi de luni până duminică, în intervalul orar 08:00 - 22:00.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 534 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

 

Comenteaza